Coaching

Het is tijd voor je, MAN. Denk jij wel eens, is dit het nou?

Wie ben ik?

Motivatie coach voor Mannen, maar vrouwen/partner van ook meer dan welkom.

Wanneer ben ik de juiste persoon voor jou?

-Specialisme voor Mannen gezien mijn mannelijke energie, en open blik in het mannenbrein
Denk hierbij aan het begrepen voelen door de partner/vrouw, werkgeluk, verbinding met je partner, kinderwens wel of niet.

-Vrouwen van bovenstaande partners meer dan welkom, om een andere kijk te geven in het communiceren met je man, praten over je gevoelens en eventuele kinderwens.

-Koppels die in een IVF/ICSI traject zitten en lastig samen dit traject doorstaan emotioneel.

-Koppels die de verbinding naar elkaar toe even kwijt zijn, even niet voelend of je elkaars lifetime partner bent/blijft.

Wat breng ik jou?

Meer inzicht in JOU als man, als authentiek persoon/ als partner van.. Ben jij tevreden hoe het was of kun je meer halen uit je leven?

Samen sparren we hierover en bekijken we opties en mogelijkheden.
Jij hebt zelf de regie in handen over je gedachtes en hoe je ermee omgaat.

Heb je vragen, stel ze gerust.

Tijdens mijn coaching zie ik altijd 2 kanten, de mannelijke en vrouwelijke kant. Geen vooroordeel, maar wel straight to the point. Mijn sessies vinden plaats in de natuur, niet zittend op een stoel. Wanneer je wat verder weg woont, zullen we videobellen waarbij we beiden ook te vinden zijn in een ruimte waar je eindeloos kunt lopen. Nog altijd niet persé zittend op een stoel.

Coaching Care with Passion Daisy

All we wanne be, is already in us.

Alle antwoorden zitten al in jou, ik bepaal niet als coach welke richting we op gaan.

Bekijk het zo, ik stap bij jou in de auto en jij zit aan het stuur. Ik schakel af en toe bij of druk op de rem. Uiteindelijk komen we samen uit op de gewenste bestemming. Mijn werkwijze bestaat uit mijn waarneming en intuïtie. Tevens komen er stukken aan bod vanuit de ACT. Het gaat immers om accepteren, verwerken, loslaten.

Hoe tof zou het zijn

Als jij je leven leid zoals je wilt. Dat verdien je namelijk! Je moet er alleen wél wat voor doen, het gaat niet vanzelf. Als jij de bereidheid hebt om eerlijk te zijn naar jezelf, je kwetsbaarheid toe te laten en aan het werk te gaan, zul je mijn passie voelen om jou te begeleiden naar daar waar jij graag wilt!

Waarom mij, de vrouw als coach en geen man als coach?

Het voordeel bij mij is dat ik beiden energieën voel. Zodra jij ook graag wilt sparren over je relatie/huwelijk met een vrouw ben ik de buitenstaander als vrouw die kan relativeren. Ik bekijk het van 2 kanten. Ook altijd samen welkom natuurlijk.

Ik werk op dit moment via individuele sessies. Vooraf schat ik niet in waar jij behoefte aan hebt, dat bepaal jij namelijk zelf. De prijs is daarom per individuele sessie € 80,-

 

Helaas kan ik voorlopig geen nieuwe sessies plannen.